Schönes Wochenende: Etapp Kyle

Etapp Kyle (Ostgut Ton)
Voor deze gelegenheid hebben we de uit Oekraïne afkomstige publiekstrekker Etapp Kyle uitgenodigd. De in Berlijn gevestigde Berghain resident ontwikkeld zich razend snel, dit laat zich zien in een tal van releases op o.a. het populaire Klockworks label van Ben Klock, Etapp bracht hier twee prachtige 12’’ uit. In 2016 kwam zijn ‘Continuum EP’ uit op ‘Unterton’. Een jaar later verscheen ‘Alpha’ zijn debuut EP op Ostgut Ton, ook deze EP werd wereldwijd vol lof ontvangen. Naast zijn muzikale kunstwerken is Etapp een purist en zelfs audiofiel te noemen die met zijn donkere melodieën en dynamische geluiden perfect in straatje van Schönes past.

Luister:
https://soundcloud.com/etappkyle/xlr8r-podcast-430-etapp-kyle

stratum
Na gigs bij o.a. Tresor, Soenda en Radion leek het ons hoogtijd de Basis resident naar Nijmegen te halen. Stratum kickstartte zijn carrière door zijn eerste track ‘A Fraction of Time’ uit te brengen op Dynamic Reflection’s split EP ‘Transient Response’.

Luister:
https://soundcloud.com/stratumdj/stratum-basis-3yrs-27-1-2018

Roel Zweers
Onze eigen resident heeft geen introductie nodig. Hij kan als geen ander de zaal opwarmen en dat gaat hij deze ronde dan ook gewoon weer doen.

Luister:
https://soundcloud.com/invite-1/invites-choice-podcast-476

Artwork
Peter van Langen
https://www.instagram.com/peterrrvl/

Tickets
Ticket: €16,00
Tickets: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/schones-etapp-kyle

Social
Likepage: facebook.com/SchonesWochenende
Instagram: instagram.com/schones.wochenende
Soundcloud: soundcloud.com/schones-wochenende
Website: schoneswochenende.nl