Planet Rose x Schönes Wochenende

Schones Wochenende en Planet Rose slaan voor de 4de keer de handen ineen voor een wilde nacht met 4 schitterende techno artiesten op de bill.

Rode zaal:
Paula Temple
Kobosil
Benjamin Damage
Cadans

Café:
Distøne
Roel Zweers
☓ Operating Modus
☓ Koen Werring

Huisfavoriet Paula Temple beleefde haar grote doorbraak 2018 zonder ook maar een concessie te doen aan haar sound. Haar naam sierde de bill van veel gerenomeerde en beroemde clubs, events en festivals en velen werden net als wij fan van haar stijl en persoonlijkheid.

Kobosil zal voor velen ook geen onbekende meer zijn. De jonge Berghain resident heeft een gigantische reputatie opgebouwd door een flink aantal legendarische sets hier in de stad.

De Engelse live artiest Benjamin Damage reist voor het eerst af naar de Waal. Modeselektor is al jaren fan en brachten 2 albums van hem uit op hun inmiddels ter ziele gegane 50Weapons label.

En last but certainly not least staat Cadans op de bill. Een nomade met Nijmeegse roots, groot geworden onder een andere naam in de Drum & Bass scene, nu als Cadans keihard aan de weg aan het timmeren. Hij bracht een paar schitterende singles uit op Clone, Hardgroove (Ben Sims), MORD en Wolfskuil en toert door heel Europa. Alle ingredienten voor een 2019 hoogtepunt zijn aanwezig. Je hoeft alleen maar te komen.

Tickets: https://www.doornroosje.nl/event/planet-rose-vs-schones-wochenende-3/